Realizare Site

Deja am peste 15 ani experienta in realizarea site-urilor.

Am realizat zeci de mii de site-uri pana acum, unele mai frumoase, altele mai performante, altele care nu au multumit poate, clientul ce avea asteptari mai mari.

Dupa atatia ani de experienta si atatea site-uri realizate, am ajuns intr-un punct in care site-urile nu mai pot avea secrete fata de mine.

Pot spune ca serviciile de realizare site, au devenit mai putin decat secundare pentru mine, pentru ca activitatea de a realiza un site, a devenit ceva foarte banal. Adica este atat de usor sa fac un site acum, incat foarte greu imi puteti solicita ceva la un site, care sa imi dea batai de cap.

Chiar daca realizarea unui site nu poate fi dificila pentru mine, este inevitabil ca acestea sa coste totusi bani.
Nu urmaresc sa ma imbogatesc din realizarea site-urilor, ci urmaresc sa va multumesc cat se poate de mult, pentru a va convinge sa mergeti tot cu mine mai departe, pentru serviciile de unde castig intradevar bani frumusei. Mai exact, din promovare.

Asadar, nu exista un raspuns simplu la intrebarea „Cat costa un site”.
Raspunsul corect ar fi: „Depinde ce pretentii aveti si cat sunteti dispus sa investiti in acest site”.

Va pot garanta ca site-ul va iesi exact cum va promit, daca batem palma impreuna. Va arata exact cum va doriti si va avea exact functiile pe care vi le promit (cel putin).

Pretul site-ului va trebui sa il stabilim impreuna, in functie de foarte multi factori pe care ii putem determina dupa ce vom discuta dorintele dumneavoastra.
Ca si exemplu, un site poate costa intre 500 RON si 50.000 RON.. sau chiar mai mult in unele ocazii.
In principiu, pretentiile clientilor se opresc la un site de 1500 – 3000 RON.

Ce anume face diferenta intre aceste preturi? Functiile pe care le are site-ul si pretentile minutioase asupra designului.