Promovare

PROMOVARE PRIN FORMULARE DE CONTACT

V-ati dorit vreo data sa puteti contacta persoanele sau firmele de pe un site, insa nu aveau adrese de e-mail? Existau doar formulare de contact pe acele site-uri?Cu siguranta ati intalnit situatii in care ati considerat oportun sa puteti contacta toti membrii inscrisi pe un site, insa completarea fiecarui formular de pe acele site-uri v-ar fi luat prea mult timp, sau dupa ce ati contactat cateva persoane, v-a blocat site-ul.

Acum, a devenit posibil sa puteti contacta toti membrii unui site, sau toate firmele de pe un site, prin completarea automata a acelor formulare de contact.

Pe scurt: Daca doriti sa contactati membrii sau firmele/persoanele care apar pe un site, prin completarea formularelor care trimit mesaje catre acele persoane, eu pot face acest lucru pentru dumneavoastra.

Indiferent de complexitatea formularelor sau de informatiile pe care doriti sa le trimiteti, sau de numarul de membrii pe care doriti sa ii contactati, eu pot face un soft care sa va ofere acest lucru.

Veti primi un soft care sa faca acest lucru automat, astfel aveti posibilitatea sa contactati acele persoane sau firme, ori de cate ori doriti.

Pretul unui astfel de soft, poate sa coste intre 500 si 3000 de euro pentru un site, in functie de complexitatea acestuia.

Pot face un singur soft, care sa contacteze persoanele sau firmele de pe mai multe site-uri, simultan, insa trebuie sa platiti pretul separat pentru fiecare site.

OPTIONAL, daca doriti sa vindeti acest soft catre alte persoane/firme, va pot implementa un sistem de licentiere, care sa va ajute sa activati/dezactivati softul pentru cine doriti. pretul unui sistem simplu de licentiere si implementarea acestuia, este de 1000 de euro, indiferent de complexitatea unui soft.

PROMOVARE PE FORUMURI SI BLOGURI

Prin aceasta metoda de promovare, voi cauta toate site-urile in care se discuta despre produse sau servicii similare cu cele pe care le oferiti si voi incerca sa conving cititorii acelor site-uri sa cumpere serviciile sau produsele dumneavoastra.Exemplu: Presupunem ca oferiti spre vanzare „rochii de mireasa”. Eu voi cauta pe google foarte multe sintagme cheie de genul „rochii de mireasa, rochie mireasa, rochii de mireasa bucuresti, forum mirese, mireasa, blog mireasa… etc”.
Extract toate site-urile rezultate din aceste cautari si si identific paginile in care diverse persoane discuta despre rochii de mireasa, dupa care, intru si eu in acele discutii si scriu ceva de genul „Rochia mea de mireasa, am achizitionat-o de la ‘FIRMA DUMNEAVOASTRA’ chiar am facut impresie cu aceasta rochie”… Sau orice alt mesaj considerati dumneavoastra ca ar fi util.La ce ajuta acest tip de promovare?

  • In primul rand, va aduce vanzari directe. Redirectioneaza vizitatorii/cititorii acelor pagini, catre site-ul dumneavoastra si ii convinge sa cumpere de la dumneavoastra. Pentru ca atunci cand cineva cauta sa cumpere ceva anume si gaseste multe site-uri care recomanda un alt site, cu siguranta va cumpara de pe site-ul recomandat.
  • In al doilea rand, acest tip de promovare va ajuta site-ul sa creasca foarte rapid in Google pe cuvintele cheie dorite.

Asadar, cu un singur tip de promovare, veti obtine doua rezultate pe care vi le doriti.

Un avantaj foarte mare il constituie faptul ca toti cei care vor vedea aceste mesaje, vor fi persoane care sunt in mod expres interesate de ceea ce vindeti dumneavoastra.

PRET: 2000 RON, platibili o singura data.

PROMOVARE PE GRUPURI SI PAGINI DE FACEBOOK

O alta metoda unica de promovare, prin care eu voi cauta pe facebook toate grupurile si toate paginile in care se discuta despre produse/servicii similare cu cele pe care le comercializati si postez mesaje pe acestea, cu scopul de a atrage vizitatorii sa cumpere produsele sau serviciile dumneavoastra.Cu ce va ajuta aceasta promovare? Cu faptul ca toate persoanele care sau abonat la aceste pagini sau grupuri, vor primi o notificare cu privire la ceea ce voi posta eu si vor vedea acel mesaj.

Numarul persoanelor care vor vedea aceste mesaje, va fi de la cateva zeci de mii, pana la cateva milioane; in functie de numarul de persoane interesate de ceea ce vindeti.

Bineinteles, un avantaj foarte mare il constituie faptul ca toti cei care vor vedea aceste mesaje, vor fi persoane care sunt in mod expres interesate de ceea ce vindeti dumneavoastra.

PRET: 2000 RON platibili o singura data.