Optimizare Site

Cu siguranta orice firma isi doreste sa ajunga in prima pagina din Google pentru anumite cuvinte cheie si spera sa ii creasca incasarile exploziv.

Avand o experienta de peste 20 de ani cu Google, am trecut prin astfel de momente, dar am si esuat inexplicabile la acele momente.

Din acest motiv, va rog sa va raspundeti la intrebarea de mai jos:
Doriti ca cineva sa va ia banii pe optimizarea site-ului mintindu-va frumos? Sau doriti ca cineva sa va spuna adevarul cu privire la sansele dumneavoastra de reusita?

Pentru suma corecta, va pot urca in primele 5 pozitii din google, orice site, pe orice cuvinte cheie si intr-un timp cat de scurt doriti.
Am facut dealungul timpului mai multe demonstratii video, in care am aratat ca pot urca in mai putin de 24 de ore, un site in prima pagina din Google, chiar si pe 30 de cuvinte cheie.

Dealungul timpului, desi am putut pastra aceste performante, multumirea clientilor a inceput sa scada. Asadar, prefer sa va spun din start ce sanse de reusita aveti in ceea ce priveste investitia, decat sa va cheltui banii pentru a ajunge in prima pagina pe niste cuvinte cheie care nu va vor aduce beneficiile pe care le asteptati.

Vremurile s-au schimbat! Optimizarea unui site nu mai este ce era pana in urma cu 5-6 ani. Acum, se obtin rezultate tot mai greu si pe sume tot mai mari, facand de multe ori, optimizarea unui site, de nepermis pentru cele mai multe firme mici.

Cu toate acestea, nu trebuie sa va pierdeti speranta. Optimizarea unui site s-a transformat din simpla urcare in Google pe anumite cuvinte cheie, intr-o strategie intreaga de marketing, ce poate include urcarea pe zeci de mii de cuvinte cheie cu aceiasi bani.

Ce inseamna mai exact? inseamna ca in loc sa imi solicitati sa va duc in prima pagina pentru anumite cuvinte cheie, imi veti solicita o strategie completa, care sa va ajute sa castigati cat mai multi bani, cu cea mai mica investitie.

De ce o astfel de strategie? Pentru ca puteti investi in zadar sume fabuloase in a ajunge in prima pagina din Google, pe cuvinte cheie pe care le considerati relevante, dar care nu aduc foarte mult profit.

Cel mai probabil, concurentii dumneavoastra opteaza pentru exact aceleasi cuvinte cheie si face ca bugetul pentru atingerea scopului sa devina foarte mare.
Insa dezamagirea apare atunci cand ajungeti in prima pagina, poate chiar in prima pozitie pentru cuvintele cheie dorite, insa nu cresc vanzarile cum va asteptati.

Nu exista o strategie si un buget standard pentru nimeni, in ceea ce priveste serviciile de optimizare.
Pentru a determina sansele dumneavoastra de reusita, va trebui sa ma contactati pentru a stabili o posibila strategie de optimizare, in functie de necesitatiile dumneavoastra.

Cat ar putea sa va coste serviciile de optimizare? Intre 500 RON/luna si cateva zeci de mii de lei. De obicei, bugetul clientilor se rezuma la 1000-2500 RON/luna, in functie de rezultatele pe care si le doresc.